Kornboden

Lastbilsmekaniker till kund i Örebro sökes

Nu söker vi efter dig som har ett gediget intresse för att meka med fordon och vill arbeta som lastbilsmekaniker.  


Vi på Kornboden/OnePartnerGroup söker en Lastbilsmekaniker till en utav våra kunder i Örebro! Där erbjuds du stora möjligheter till kompetensutveckling där en individuell kompetensutvecklingsplan tas fram. I din roll som mekaniker kommer du att ha varierande uppgifter och arbeta med flera olika tunga fordon såsom lastbil, släp och buss. 


Anställningen omfattar 100% och innebär att du kommer börja som uthyrd konsult via oss på Kornboden för att sedan övergå i en fastanställning direkt hos kund.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen gått ut din fordonsutbildning eller motsvarande och är i början av din yrkeskarriär eller efter dig som har flera års erfarenhet som lastbilsmekaniker och söker efter en ny utmaning. Vi söker dig som har baskunskaper inom fordonsmek och framförallt har du ett stort intresse för att meka med fordon och en vilja att utvecklas. 


Du har baskunskaper inom fordonsmek med tunga fordon, transportbilar eller personbilar.

Du har ett stort intresse av att meka med fordon och är tekniskt kunnig.

B-körkort är ett absolut krav.

Du bör även behärska svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du:
Har flera års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon, transportbilar eller personbilar.

Har erfarenhet av hydraulik och kunskap inom fordonsel

Har fordonsteknisk utbildning

Har C-, D-, eller E-körkort

Har grundläggande datorvana

Har erfarenhet från branschen


Som person har du ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är flexibel då variationen bland de olika jobben kan vara stor. Du har förmågan att se lösningar istället för problem och gör ditt yttersta för att snabbt lösa uppkomna problem på bästa möjliga sätt.


Vi tillämpar löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madelene Sahlin på madelene.s@kornboden.se, men observera att ansökan görs via vår hemsida!
www.kornboden.se 


Varmt välkommen med din ansökan!

 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern där Kornboden Rekrytering & Bemanning är ett bolag i koncernen. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se / www.kornboden.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lastbilsmekaniker till kund i Örebro sökes