Kornboden

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Kornboden söker för uppdrag hos Näldens Värmeindustri en lasersvetsare!

Om företaget
Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. En NVI-skorsten har en unik skarv med omlottisolering, marknadens tätaste (och nästan onsynliga) skarv samt 1 mm syrafast innerrör – det gör den till marknadens säkraste skorsten

Arbetsuppgifter
Som Lasersvetsare på Näldens Värmeindustri är man delaktig i processkedjan vad gäller att ta fram fabrikens produkter. Man arbetar med svetsen Weil Flexistar med IPG laserkälla. Styrsystemet är Weils eget och kontrollpanelen är Siemens. Det är ytterst lite programmering i jobbet, däremot jobbar man kontinuerligt med justering av parametrar i befintliga program beroende på olika plåtegenskaper.   

Personliga egenskaper
Som person bör du vara flexibel, ordningssam och noggrann i ditt sätt att arbeta. Då du kommera att ställas inför att arbeta både i grupp och självständigt måste du ha en hög grad av egen initiativförmåga samt vara samarbetsvillig. Du får inte vara rädd att "hugga i" och att hjälpa andra vid behov ser vi som en självklarhet.  Du ska vara trygg, stabil och gärna kommunikativ till din läggning. Du har ett stort tekniskt intresse.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper!

Anställningsform 
Visstid inledningsvis

Arbetstid
Dagtid alternativt förskjuten arbetstid

Sysselsättningsgrad 
Heltid

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.


Sökord: Laser, Lasersvets, Robotsvets, industri, näldens värmeindustri, CNC,

 

Kontaktpersoner

Pontus Andersson

063-19 43 85

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Krokom

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri