Kornboden

Lagermedarbetare kvällsskift till System 3R sökes

Är du ordningsam, självgående och noggrann i ditt arbete?
Då kan tjänsten som lagerarbetare/packare hos vår kund System 3R vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagerarbetare/packare kommer du att arbeta med att plocka ihop order utifrån beställningar, packa ihop produkterna och sedan skicka iväg till System 3R:s kunder. Det kan vara både mindre och större produkter och du följer packningslistor och checkar av att allt blir rätt och håller en god kvalitet. I arbetet ingår säkerställning av produkten. Du kommer få en god introduktion i ditt arbete. Du finns möjlighet att få hoppa in vid behov för olika nyckelfunktioner och på sätt lära dig flera roller på lagret hos System 3R.

Din profil
Skallkrav:
– Fullständig gymnasieutbildning
– Svenska i tal och skrift

Meriterande:
– Erfarenhet av lagerarbete
– Truckkort

När det kommer till personliga egenskaper så är du en ambitiös och ordningsam person som är självgående i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och utför
arbetet noggrant.

Övrigt:

Arbetstider: måndag – torsdag 15:30-01:00
Start: 1 april eller enligt överenskommelse
Placering: Vinsta/Vällingby

Du kommer initialt vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup.

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lagermedarbetare kvällsskift till System 3R sökes