Kornboden

Lager/Logistikansvarig

Söker en LAGER- OCH LOGISTIKANSVARIG

 

Hilleberg the Tentmaker AB är ett familjeföretag som sedan 45 år designar, tillverkar och säljer tält av högsta kvalitet. Över hela världen är Hillebergs produkter förstahandsvalet för krävande tältanvändare och professionella äventyrare. På kontoret på Frösön sköter vi bland annat produktutveckling, strategiskt inköp, försäljning inom Europa och därmed kundservice till alla våra partners/butiker och kunder i Europa. 
Från koncernkontoret i Seattle sköter vi all marknadsföring och bearbetar de utomeuropeiska marknaderna. 
Våra tält tillverkas av vårt dotterbolag i Estland.  
Mer info om företaget: www.hilleberg.se

 

Hilleberg the Tentmaker söker en lager/logistikansvarig till kontoret på Frösön. Lagret är idag outsourcat men kommer from 2018-11-01 att finnas i Hilleberg the Tentmakers lokaler på Frösön.
Som den framtida lager och logistikansvarige kommer du att ha möjlighet att påverka hur rutiner och logistik i lagerhanteringen utformas. Under de 3 första månaderna kommer du tillsammans med en arbetsgrupp fokusera på att planera och genomföra lagerflytten till Frösön. Allt ifrån att ställa i ordning det fysiska lagret till att säkerställa in- och utleveransflödet.

Vi utgår från att du som person har ordning & reda och gillar struktur i arbetet. Att du är van att ta eget ansvar för ditt arbete och gillar att jobba självständigt. 
Det är meriterande om du tidigare jobbat med lagerhantering och har kunskap om hur ett effektivt lagerarbete ska organiseras både fysiskt och med IT-stöd, att du har kunskap om fraktavtal, logistik och tullhantering. Periodvis kan det vara hög arbetsbelastning och vi söker därför dig som är stresstålig.

I din vardag kommer du att ta hand om vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Inleveranser 1-2 gånger per vecka och dagliga utleveranser samt tillhörande administration. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår inköpare, våra säljare och kundtjänst. Du kommer även att vara den som gör inköp till lagret i form av emballage osv. Det är ett plus om du har truckkort typ B. Det är ett krav att du innehar körkort. Du bör ha arbetat i något affärssystem tidigare, företrädesvis Monitor.

På Hilleberg the Tentmaker genomförs tältturer där hela personalstyrkan följer med. Företaget vill att alla anställda har god kunskap om produktsortimentet och Hilleberg the Tentmaker ser därför gärna att du har ett genuint friluftsintresse. 

Tjänsten är på heltid med start 2018-08-01. Arbetstiden är dagtid och Du har månadslön.

Övrig information: 
Är Du intresserad skickar Du in Ditt CV och ett personligt brev via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

Urvalet till tjänsten kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart som möjligt.

Sista dag för ansökan är 2018-04-20

 

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar

Första urval

Intervju 1

Slutligt urval

Intervju med Hilleberg the Tentmaker

Personlighetstest (eventuellt)

Slutintervju

Referenstagning

Återkoppling och avslut

 

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering och Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örnsköldsvik, Örebro, Hälsingland och Östersund

 

Sökord: lager, logistik, lageransvarig, lagerarbetare, lageradministration, order, orderplock

Kontaktpersoner

Stina Savehed

Konsultchef

063-194330 (vxl)

stina.s@kornboden.se

Christoffer Sjöstedt

VD

063-194330 (vxl)

christoffer.s@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lager/Logistikansvarig