Kornboden

Kvalitetsingenjör till kund i Örnskölsvik!

Nu söker vi en Kvalitetsingenjör inom elektronik till vår kund i Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgiften är att stödja, underhålla och utveckla företagets kvalitetssystem gentemot design och gällande certifieringar och lagstiftning: exempelvis ISO-9001, ISO-13485, amerikanska FDA Quality System Regulations, MDD och interna krav hos kunden.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Driva riskhantering vid designprojekt
  • Driva verifiering och validering vid designprojekt
  • Medverka vid interna och externa revisioner
  • Samverka med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor

 

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av design och regelverken kring detta. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna inom medicinteknik, elektronik, mekanik eller teknisk fysik. Det är meriterande om du har erfarenhet av medicinteknik och design, samt några års erfarenhet från arbete inom kvalitetsområdet.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi kommer speciellt att värdera en analytisk läggning, samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och initiativkraft. Då arbetet innebär kontakt med både lokala och globala aktörer är det viktigt att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2018-11-29. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-68 96 04

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kvalitetsingenjör till kund i Örnskölsvik!