Kornboden

Kundutvecklare till MECA, Norrbottens Län

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group.
Läs mer: www.meca.se

Vi söker nu en driven Kundutvecklare till MECA, Norrbottens Län

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill etablera dig som kundutvecklare i en mycket spännande bransch kännetecknad av relationsbaserad försäljning, intressanta produkter samt kunder av skiftande karaktär och med olika behov. Till din hjälp har du en hängiven organisation med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, intresse för din marknad och näsa för affärer, kommer du att lyckas som kundutvecklare hos oss. Som kundutvecklare får du en varierande vardag. I rollen ingår att förbereda, planera och genomföra affärsutvecklande möten med våra kunder – som utgörs av verkstadskunder i Norrbotten. En central uppgift är dessutom att bearbeta nya potentiella kunder. Att skapa långsiktiga relationer betyder mycket för oss.
I ditt distrikt, och framför allt med fokus på Luleå och Kiruna med omgivande områden, driver du försäljningen framåt med hjälp av vår marknadsplan och kampanjer. Du arbetar också med att utveckla vårt verkstadskoncept MECA Car Service. Vidare deltar du i regionsträffar och mässor, vilket är viktigt för att stärka vårt varumärke och MECA på marknaden. 
Vi ser helst att din placeringsort blir Luleå.

Kvalifikationer:
Du har minst ett par års erfarenhet av försäljning och är beredd att långsiktigt investera din tid och ditt engagemang i en karriär som ger mångfalt tillbaka. Vi ser också att du har kunskap om bilbranschen.
Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet. Du är passionerad i det du tar dig an och du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar med positiv energi.
Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift. 
Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. 
B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid. 

Arbetstid och lön:
Dagtid. 
Resande i tjänsten är vanligt förekommande. 
Arbete på kvällar och helger kan förekomma.
Fast månadslön + resultatbaserad lönedel.

Övrig information:
Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se
Ange löneanspråk i din ansökan.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval
  • Intervju 1
  • Slutligt urval
  • Intervju med MECA
  • Personlighetstest (eventuellt)
  • Slutintervju
  • Referenstagning
  • Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: försäljning, bildelshandel, MECA, relationsförsäljning, reservdelsförsäljning

 Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Rekryteringskonsult Kornboden

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : http://resources.mynewsdesk.com/image/upload/t_open_graph_image/si3hzmwhvb9yrhxh7dfg.jpg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kundutvecklare till MECA, Norrbottens Län