Kornboden

Kundtjänstmedarbetare till Statlig Myndighet i Östersund

Kornboden söker två (2st) Kundtjänstmedarbetare heltidsuppdrag på en statlig myndighet i Östersund. Uppdragen förväntas pågå under cirka 3 månader med möjlighet till förlängning. Snart tillträdde där av kort ansökningsperiod.

 

Beskrivning:
I ditt arbete kommer du att besvara inkommande samtal och hantera inkommande frågor via hemsidan som du på ett trevlig och informativt sätt hjälper kunderna med. Vi tror att du är pedagogisk i mötet med människor och starkt lösningsorienterad. Målet är att tillsammans med ditt team uppnå hög kundnöjdhet, detta bland annat genom att fokusera på kvalitativa svar och hålla nere svarstiden. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på en kundtjänst och gillar en prestigelös och lättsam miljö med härlig stämning. Myndigheten har ett brett ansvarsområde vilket ställer stora krav på att kunna hantera många olika frågor i ett snabbt tempo samt att snabbt tillgodogöra sig ny information.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som:

  • har minst sex månader erfarenhet av kundservice inom en kunskapsorienterad verksamhet,
  • har vana vid att kommunicera via telefon genom ett växelsystem och att hantera frågor genom ett ärendehanteringssystem,
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift,
  • är engagerad i ditt arbete och bidrar med positiv laganda i teamet,
  • har vana att strukturera ditt arbete, se lösningar på problem och dela med dig av dina kunskaper
  • har en drivkraft att lära nya saker och självständigt söka information.
  • meriterande om du har erfarenhet från att inhämta och använda teoretiska kunskaper antingen via högskola eller tidigare arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara myndighetens ansikte utåt och som person måste du vara serviceinriktad med en kundfokuserad inställning. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Tjänsterna kommer tillträdas omgående, där av sistaansökningsdag den 2018-02-25.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

  

Kontaktpersoner

Gustaf Wrangbäck

Konsultchef

063-19 43 41

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till Statlig Myndighet i Östersund