Kornboden

Kornboden söker Kundservicemedarbetare till Klättermusen

Klättermusen tillverkar sofistikerad klättringsutrustning. Företaget grundades 1975 med ambitionen att förena användbarhet och extrem hållbarhet med miljömedvetenhet, och har sedan dess hjälpt friluftsentusiaster genom extremt väder och oförutsägbara situationer.

Från frusna fjälltoppar till djupa urskogar har vi i mer än 40 år försett klättrare, friluftsmänniskor och expeditioner från hela världen med maximal säkerhet och komfort. Våra produkter gör det möjligt för dig att vandra längre, anstränga dig mer och skaffa dig naturupplevelser utöver det vanliga.

Klättermusens utrustning är rigoröst testad under verkliga förhållanden och gjord för att hålla för tuffa utmaningar. Den förkroppsligar vårt löfte att tillverka den bästa och mest hållbara klättringsutrustningen som står att finna. Mer om oss: www.klattermusen.se

Kornboden söker nu en Kundservicemedarbetare för uppdrag hos Klättermusen I Åre.

Beskrivning:
Till Klättermusens söker vi nu en dynamisk och entusiastisk medarbetare, för att leverera service och kunskap till företagets kunder och att driva varumärkets framgång. Uppdraget förväntas påbörjas i mitten av augusti och pågå under 6 månader med god möjlighet till förlängning. I rollen som kundservicemedarbetare hos Klättermusen kommer du leverera högkvalitativ service till deras digitala, grossist-, service och reparationskunder. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för den dagliga kundservicen via telefon och epost samt är behjälplig inom bland annat orderfrågor. I ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget kommer du även arbeta för att utveckla och stärka varumärket. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med kundbemötande/kundservice gärna inom liknande område/bransch. Har du tidigare erfarenhet från textilbranschen eller detaljhandeln är det meriterande. Rollen ställer stora krav på din personlighet. 

Vi söker dig som är:

  • service-minded, en utpräglad servicemänniska
  • har en positiv och lösningsorienterad attityd
  • har god kommunikativ förmåga
  • strategisk, proaktiv och dynamisk
  • handlingskraftig men vet när du ska be om hjälp
  • möjlighet att multi-taska.

Mycket goda kommunikativa kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Och framförallt en passion och nyfikenhet kring att utvecklas tillsammans med Klättermusen.!

Anställningsform:
Visstid. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid 

Arbetstid och lön:
Dagtid och fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. 

 

 

Kontaktpersoner

Gustaf Wrangbäck

063-19 43 41

gustaf.w@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden söker Kundservicemedarbetare till Klättermusen