Kornboden

Kornboden rekryterar Utvecklingsingenjör – Test till Sanmina-SCI

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Fokus ligger på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

 

Sanmina behöver förstärkning och vi söker därför en Utvecklingsingenjör - Test, till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:

Vi söker dig som vill arbeta med intressanta tekniska utmaningar. Vill du vara med och bidra till att utveckla testsystem där kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Sanmina utvecklar testsystemprodukter som används vid produktion av medicinsk elektronik på uppdrag av deras kunder inom Europa. Kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar. Med stor noggrannhet mäter och styr de t.ex. temperaturer, vätskevolymer, lägen och rörelser, spänningar och strömmar, etc. Många av funktionerna utvecklas i Labview.

 

Kvalifikationer:
Du som söker har en civilingenjörsexamen, gärna med inriktning mot teknisk fysik eller elektroteknik. Vidare har du:

  • Erfarenhet av systemutveckling. 
  • En förmåga att sätta dig in i funktionella tekniska krav och diskutera dessa med Sanminas kunder, ta fram systemlösningar och analysera resultatet från det färdiga systemet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna roll kommer du att bli spindeln i nätet i något av Sanminas utvecklingsprojekt då du behöver samordna utveckling av programvara, elektronik och mekanik. Du kommer att delta med ditt kunnande under såväl offertarbete som leveransorderprojekt.

Erfarenheter av funktionsblockprogrammering och realtidssystem är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-03-23. Frågor kring tjänsten besvaras av Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar Utvecklingsingenjör – Test till Sanmina-SCI