Kornboden

Kornboden rekryterar strategisk inköpare till Sanmina-SCI

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Fokus ligger på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Sanmina behöver förstärkning och vi söker därför en strategisk inköpare till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Som strategisk inköpare kommer du bland annat att ha tekniska diskussioner med leverantörer samt förhandla fram bästa villkor vad gäller pris, kvalitet och leveranstid.

Kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst har en teknisk högskoleutbildning eller likvärdig högskoleutbildning samt yrkeserfarenhet inom inköp. Du har skinn på näsan och god förhandlingsvana där du är van att ta tuffa diskussioner med stora företag. Vidare är du duktig på att samarbeta och en god kommunikatör. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Då en stor del av arbetet sker över dator bör du vara en van datoranvändare.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten kan du kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Sista ansökningsdag 2018-03-23.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: inköp, inköpare, strategisk inköpare, elektronik, leverantörer, mekanik, produktion, industri, ekonomi, upphandling

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar strategisk inköpare till Sanmina-SCI