Kornboden

Kornboden rekryterar säljare till Örnsköldsvik

Kunden tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Kunden har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Vi söker en internationell säljare till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Som Business Development Manager kommer Du att ansvara för att utveckla relationer med specifika kunder för kundens Gateway enhet i Örnsköldsvik, kompletterat med kundens övriga 74 enheter runtom i världen. Du ansvarar för att på ett drivande sätt hitta nya affärer, öka företagets marknadsandelar och strategiskt positionera dem för framtida affärer. Du förväntas att möta eller överträffa de försäljningsmål som sätts i samråd med företagsledningen. Uppdraget är framåtriktat och innebär givetvis mycket kontakter med existerande och potentiella kunder.

 

Kvalifikationer:
Du har ett brinnande intresse för både teknik och affärer och är som person drivande, strukturerad och noggrann. Vidare är du en målinriktad, kommunikativ relationsskapare som samtidigt har integritet att stå upp för dina åsikter. Förmåga att utarbeta strategiska affärs- och marknadsplaner är ett måste. 

Du bör ha akademisk examen och erfarenhet av försäljning inom elektronikbranschen.

Meriterande om du:

  • ·       Har erfarenhet/kunskaper inom EMS/IMS (kontraktstillverkning)
  • ·       Har erfarenhet/kunskaper inom Interconnect (PCB, bakplan, kablage) eller mekanik

 Körkort B är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-08-11. 

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar säljare till Örnsköldsvik