Kornboden

Kornboden rekryterar Programmerare till kund i Örnsköldsvik

Kunden tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Kunden har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Vi söker en Programmerare till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Har du ett stort intresse och förståelse för programmering och vill vidare mot en ny spännande utmaning? Är du en strukturerad person som är duktig på att ta eget ansvar kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som programmerare kommer du att arbeta med att skapa, vidareutveckla och underhålla verktyg i samarbete med övriga funktioner och processer på företaget.  Du har ett stort intresse för programmering och meriterande är om du har kunskaper inom C#, C++ och MS SQL. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har en relevant akademisk bakgrund inom IT och behärskar både hård- och mjukvara samt att du har ett stort intresse för programmering. Vi söker även dig som är relativt nyutexaminerad från relevant utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person ser vi att du är kommunikativ och serviceminded då arbetet innebär samarbete med övriga funktioner inom företaget. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är självgående, noggrann och ansvarsfull. Du trivs i en roll där du får arbeta mycket självständigt och ta eget ansvar. Vidare är det viktigt att du är en flexibel och strukturerad person som trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och ärenden. Då man i denna roll kommer ha kontakt med både lokala och globala aktörer är det viktigt att du kan behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-08-11. 

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar Programmerare till kund i Örnsköldsvik