Kornboden

Kornboden rekryterar Produktionschef till Lättelement

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se

 

Lättelement behöver idag förstärkning och vi söker därför en produktionschef till Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter
Rollen som produktionschef innebär att du har ansvaret för ledning och styrning av produktionen på Lättelement. Du ska säkerställa den operativa måluppfyllnad som finns avseende arbetsmiljö, kvalitet och leverans. Ditt fokus är att motivera, stötta och driva personalen mot företagets mål. Du är van att titta på produktionstal och kunna se sammanhang utifrån såväl ekonomiska som produktionsmässiga faktorer. Du sitter även i ledningsgruppen på Lättelement. 

 

Du bör ha praktiska och teoretiska kunskaper kring Lean production, du ska kunna implementera och stödja detta i ditt dagliga arbete. För att hela tiden utvecklas som företag kommer du att stötta och utveckla de förbättringsgrupper som finns på Lättelement. Du kommer att vara involverad i investeringar i produktionen samt tillsammans med leverantörer utveckla produkter, verktyg och dylikt. 

 

Som produktionschef kommer du att leda utvecklingsarbetet och förbättringsprocesser i produktionen. Vidare kommer du att ha personalansvaret för produktionspersonalen vilket bland annat innebär daglig styrning, produktionsutveckling, medarbetarsamtal och lönesamtal. I detta kommer du att ha 2 skiftledare till din hjälp. Du är den som har den fackiga kontakten inom kollektivavtalet. 

 

Din profil

För att lyckas i denna tjänst är du som person öppen, lyhörd och tydlig. Vidare har du har lätt att skapa kontakter både internt och externt. Du har sedan tidigare erfarenhet av personalledning och det är meriterande om du har haft liknande position tidigare i yrkeslivet. Du har en god datorvana. 

Du kommunicera obehindrat på svenska både muntligt och skriftligt. 

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Fast lön

Om oss
Kornboden Rekrytering & Bemanning i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Välkommen med din ansök redan idag. Ansökan görs på www.kornboden.se/ledigajobb, sista ansökningsdag 2018-10-19. Vid frågor, kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 oktober . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar Produktionschef till Lättelement