Kornboden

Kornboden rekryterar Konstruktör till Lättelement

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se

 

Lättelement behöver idag förstärkning och vi söker därför en konstruktör till Örnsköldsvik.

 

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör är det du som tar vid när kunden lagt sin beställning och du blir Lättelements kontakt med kunden hela vägen fram till leverans och montage. Du arbetar ofta med flera parallella projekt som i snitt tar 2-3 månader. Vidare driver du projekten och håller tät kontakt med kunden under hela processen, ansvarar för att alla underlag för produkten kommer i rätt tid, samt projekterar och bereder produktionen. Ett utåtriktat uppdrag med stora krav på social kompetens och god samarbetsförmåga.

 

Du kommer till ett härligt gäng med bra sammanhållning inom konstruktionsavdelningen som består av projektledare och konstruktörer på ett av Örnsköldsviks mest spännande företag. Här konstruerar de självbärande byggelement för tak, väggar och bjälklag och du behöver därför goda kunskaper i AutoCAD.

 

Vi vet att en hög nivå på hela kedjan - från offert till montage - är ett krav för att lyckas. 

 

Din profil
För att passa för tjänsten tror vi att du som söker är motsvarande byggnadsingenjör och har tidigare erfarenhet av träkonstruktion eller projektledning inom bygg. Idag är flertalet anställda på Lättelement killar, vilket gör att vi gärna ser kvinnliga sökanden, helst med några års erfarenhet i området. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål. Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor samtidigt som du är bekväm och duktig på kundbemötande.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden Rekrytering & Bemanning i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Välkommen med din ansök redan idag. Ansökan görs på www.kornboden.se/ledigajobb
, sista ansökningsdag 2018-10-21 Vid frågor, kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar Konstruktör till Lättelement