Kornboden

Kornboden rekryterar IT-chef till Sanmina

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Fokus ligger på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Sanmina behöver förstärkning och vi söker därför en IT-chef till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll inom IT. Är du som person kommunikativ med en känsla för service? Besitter du också goda kunskaper inom utveckling av IT och infrastrukturprojekt? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer vara ansvarig för Sanminas IT-avdelning, idag bestående av fyra medarbetare. I rollen som IT-chef kommer du växla mellan en ledande roll för gruppen och en operativ roll där du ihop med de fyra medarbetarna på IT-avdelningen stöttar den dagliga verksamheten i IT-relaterade ärenden. Du kommer arbeta med att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer, och servrar samt att utveckla och förnya Sanminas IT-lösningar vid behov.

Kvalifikationer:
Du har en relevant akademisk bakgrund inom IT eller erfarenhet inom IT området. Meriterande om du också har tidigare erfarenhet av personalansvar. Då du i denna roll har mycket kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift.

Vi söker dig med erfarenhet av:

  • VM och Server underhåll
  • Virtualization VMware, Virtual Box
  • Administrering och hantering av Windows Servers (2003, 2008 och 2012)
  • Erfarenhet av arbete med Windows 32/64bit, Linux (Ubuntu)
  • Databaser: SQL Base, MS SQL Server (2000, 2005, 2008), MySQL 5.x, MS Access
  • Kunskap om nätverksprotokoll
  • Programmeringsspråk: Microsoft .NET (VB, C#), C, Perl, PHP, Java (ME, SE), jQuery, HTML (4,5, CSS) WIX, VBScript

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Frågor kring tjänsten besvaras av Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.

Ansökan skickas till kornboden.se

Vi önskar er ansökan oss tillhanda senast 2018-03-23, vi har en löpande urvalsprocess.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden rekryterar IT-chef till Sanmina