Kornboden

Kornboden i Åre/Östersund söker Konsultchef

Vi på Kornboden Rekrytering & Bemanning i Östersund söker en driven och affärsinriktad Konsultchef.

 

 

Beskrivning:
Som Konsultchef blir du en viktig del i vårt team där du är delaktig i hela bemannings- och rekryteringsprocessen. 


Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga relationer med kunderna.

 

Genom din kunskap om branschen presenterar du bemanningslösningar som förenklar kundernas vardag där du blir mer partner än leverantör. Du ansvarar tillsammans med kandidatansvariga för hela processen från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, personbedömning och slutligen anställning. Personalansvar är en stor del i din roll där du följer upp och coachar de konsulter som är ute hos dina kunder.

 

Vill du läsa mer om Kornboden och våra tjänster så kan du klicka dig in på Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

 

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bemanning, är säljfokuserad samtidigt som du har ett naturligt eget driv. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker!

 

För att trivas i denna roll är du social, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och/eller är en flitig nätverksbyggare. I rollen som Konsultchef kommer du också besöka företagsmässor, kundevent och andra evenemang där det är viktigt med närvaro. Vi tror att du som söker har tidigare arbetserfarenhet från branschen eller liknande verksamhet. Du har någon form av eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalansvar.

 

Som person är du prestigelös, trygg i dig själv och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en miljö där det är mycket att göra med snabba förändringar. Till den här rollen söker vi dig som är framåt, utåtriktad och har förmåga att tempoväxla och leverera "just in time". Kundens verklighet styr Dig!

Ett krav är att du har körkort och god datorvana.

 

Vi ser gärna att du kan vara stationerad på HouseBe i Åre, 1-2 dagar i veckan. Läs mer på: www.house-be.com

 

 

Anställningsform:
Visstidsanställning (Föräldravikariat)

 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

 

Övrig information:
Urval kommer ske löpande så ansök redan idag. Målsättningen är att hitta rätt person så snabbt som möjligt.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup. Läs mer om OnePartnerGroup på www.onepartnergroup.se

 

 

 

Kontaktpersoner

Christoffer Sjöstedt

VD

063-19 43 30 (vxl)

christoffer.s@kornboden.se

 

 

 

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Åre

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden i Åre/Östersund söker Konsultchef