Kornboden

Kornboden i Åre/Östersund söker Kandidatansvarig

Är du en framåtlutad person som gillar fart och fläkt? Tycker du om att knyta nya kontakter - då kan du vara den vi söker!

 

 

Beskrivning: 
Vi söker nu en kandidatansvarig till Kornboden. Som kandidatansvarig på Kornboden är ditt huvudansvar att intervjua och matcha rätt kompetens mot rätt uppdrag.. I arbetsuppgifterna ingår att fortlöpande intervjua och bygga nätverk med kandidater inom olika kompetensområden. Du kommer delta på olika mässor och rekryteringsträffar och jobba tätt tillsammans med våra konsultchefer i ett högt tempo.Dina arbetsuppgifter:
• Bygga nätverk med kandidater
• Skriva och publicera annonser på vår hemsida, externa kanaler samt aktivt engagera dig i sociala medier såsom Facebook och LinkedIn för att få ut attraktiva jobberbjudanden till rätt målgrupp
• Göra urval, genomföra intervjuer, referenstagning och matcha kandidater mot uppdrag
• Följa med på kundbesök
• Hantera andra personaladministrativa uppgifter

 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du passar in i vårt team och mot den lokala marknaden. Till den här rollen söker vi dig som är framåt, utåtriktad och har förmåga att tempoväxla och leverera "just in time".

 

Kundens verklighet styr Dig! Du är ansvarstagande och har ett stort driv.
Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig ett givande och roligt arbete i en koncern som växer! Du kommer ges möjlighet att vara med och påverka och styra ditt eget arbete. Du kommer tillhöra ett härligt team som präglas av samarbete och driv!

 

Vi ser gärna att du kan vara stationerad på HouseBe i Åre, 1-2 dagar i veckan. Läs mer på: www.house-be.com

 

 

Kvalifikationer: 
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning, du har tidigare arbetat i en roll som ställer krav på social förmåga. Utbildning inom exempelvis HR, ekonomi eller motsvarande på universitet eller högskola är meriterande. Erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen är ett stort plus. Det är bra om du har B-körkort. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift krävs.

 

 

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

 

Arbetstid och lön: 
Dagtid/fast lön

 

Anställningsform: 
Visstidsanställning (Föräldravikariat)

 

 

Övrig information: 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag! Målsättningen är att hitta rätt person så snabbt som möjligt.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden - en del av OnePartnerGroup.

 

 

Kontaktpersoner

Christoffer Sjöstedt

VD

063-194330 (vxl)

christoffer.s@kornboden.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Åre

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden i Åre/Östersund söker Kandidatansvarig