Kornboden

Konstruktionssvetsare

Beskrivning:
Vi söker nu en svetsare för uppdrag hos en kund i Kumla. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som förväntas starta snarast möjligt och till en början pågå i 6 månader med goda möjligheter att bli övertagen direkt av kund.

Företaget är en kvalitetsmedveten system- och komponentleverantör som tillverkar och utvecklar nya produkter i samband med kunden. Exempel är prototyper, enstaka konstruktioner eller detaljer som tillverkas genom svetsning, skärande bearbetning, CNC-svarvning, fleroperationsmaskiner, gasskärning & montering.

I rollen som svetsare kommer arbetsuppgifterna bestå av konstruktionssvetsning, där arbetetet samordnas av svetsarbetsledare & svetsansvarig. Det är därav av stor vikt att kunna lyssna och ta till sig feedback från arbetsledare & ansvarig. I övrigt finns det fixturer som hjälpmedel, men inte i samtliga jobb så det krävs ett antal års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter för att lyckas i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker någon som har:

  • Utbildning inom svetsning och ett antal års erfarenhet från konstruktionssvetsning. 
  • Verktygsvana och teknisk förståelse.
  • Dokumenterad erfarenhet av svetsning.
  • Licenser i stumfog & kälfog.
  • Kännedom om olika svetsklasser, svetsbeteckningar och olika svetsmetoder
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 

    Det är även meriterande med:
  • Körkort
  • Truckkort.

Personlighetsmässigt söker vi någon som har ett funktionalitetstänk, är självgående och gärna tar egna initiativ. Vi ser gärna att personen har ett tekniskt intresse och tycker om att svetsa på fritiden.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkomen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Anton Öhrn

anton.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Örebro


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Konstruktionssvetsare