Kornboden

Komponentingenjör inom elektronik till Örnsköldsvik

Nu söker vi två Komponentingenjörer inom elektronik till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Vi söker dig som är en noggrann och social person som vill ta dig an nya utmaningar!

 

Dina arbetsuppgifter
Som komponentingenjör arbetar du med att kvalificera komponentval tekniskt och prismässigt, sammanställa produktoffertunderlag för nya produkter samt uppdatera affärssystem för de produkter du arbetar med. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå att utföra genomgång av företagets kunders underlag med förslag på alternativa komponenter eller andra lösningar vid behov. Du kommer att arbeta i projektgrupper som har till uppgift att introducera nya produkter i kundens produktionsanläggning.

 

Din profil
Du bör ha en teoretisk utbildning inom elektronik på högskolenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elektronik-produktion eller komponentinköp. Arbetet är omväxlande och dynamiskt och ställer krav på att du kan ha flera bollar i luften samtidigt. Det är viktigt att du är en engagerad person som kan jobba individuellt och ta egna beslut.

Att kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2018-11-29. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-68 96 04

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Komponentingenjör inom elektronik till Örnsköldsvik