Kornboden

HR-assistent 50% till vår kund i Örnsköldsvik!

Beskrivning:
Kornboden söker nu dig som kan jobba hos vår kund som assistent inom HR och administration på 50% med start i augusti/september.
Vår kund är ett stort företag inom tillverkningsindustrin och de har behov av förstärkning på personalavdelningen. Dina arbetsuppgifer blir att assistera befintlig HR-personal med löpande arbetsuppgifter, ex: bokning av utbildningar, uppföljning av ärenden, bokning av möten, utskick av information mm.

 

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och drivs av noggranhet och ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kommer att kunna kombineras med exempelvis distansstudier eller annat deltidsjobb. Du måste kunna ha många bollar i luften och dina arbetsdagar kommer vara  varierande från dag till dag. Vi söker dig som gillar att vara med där det händer!

 

 

Anställningsform:
Visstid, minst 6 månader

 

 

Sysselsättningsgrad:
Deltid 50%

 

 

Arbetstid och lön:
Dagtid, lön enligt avtal.

 

 

Övrig information:
Tjänsten startar månadsskiftet augusti/september och pågår minst till årsskiftet 18/19, med goda chanser till förlängning.


Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2018-08-05

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

 

Kontaktpersoner

Patrik Olsson

Konsultchef

0660-689605

patrik.o@kornboden.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb HR-assistent 50% till vår kund i Örnsköldsvik!