Kornboden

Hemab söker Teknisk Handläggare till affärsområde Vatten

HEMAB söker:

Teknisk Handläggare till affärsområde Vatten

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Vatten är vi 20 personer och vi omsätter cirka 50 Mkr per år. Vi har totalt 7 stycken vattenverk och 9 stycken avloppsreningsverk i kommunen.

Vi söker en person som vill utvecklas i en spännande bransch med goda framtidsutsikter. Är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning

Som teknisk handläggare blir du en viktig kugge i vårt arbete med planering, projektering och uppföljning av VA-frågor. Arbetet är mycket omväxlande och består av många kontaktytor gentemot privatpersoner, entreprenörer och myndigheter.

Vem är du?

Som teknisk handläggare  har du en god samarbetsförmåga och hög personlig mognad. Vi söker en självgående person som har förmåga att tillföra energi till arbetsgruppen.

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift
  • Du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att planera och strukturera sitt arbete.
  • Du har B-Körkort

 Erfarenhet från VA-branschen är meriterande.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se dock senast 24 juni .Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

 

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-7890501

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Härnösand

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Hemab söker Teknisk Handläggare till affärsområde Vatten