Kornboden

Haraldssons Tunga Fordon söker reservdelsman

Haraldssons Tunga Fordon AB är ett familjeägt företag som drivs utifrån kundnytta med en organisation där alla hjälps åt. Vi bedriver verkstad och försäljning av Mercedes-Benz lastbilar, påbyggnader, Komatsu anläggningsmaskiner, Deutz-Fahr traktorer med tillhörande redskap samt däck för tunga fordon. Hos oss har resan bara börjat och vi behöver därför starka medarbetare som vill vara med i utvecklingen mot våra högt ställda mål. 

Läs gärna mer om oss på www.haraldssonsab.se.  

Haraldssons söker reservdelsman inom lastbil, anläggningsmaskiner och traktorer.

Som ett led i vår expansion utökar vi med en reservdelsman med inriktning mot lastbilar, anläggningsmaskiner och traktorer.

Den reservdelsman vi nu söker ska arbeta med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete samt ge service via telefon och försäljning över disk.

Viktiga delar i ditt ansvarsområde är:

  • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder.
  • att erbjuda och sälja relaterade delar och kampanjerbjudanden som t ex fastprispaket.
  • att noga tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation.
  • att besvara samtal och på ett strukturerat, professionellt sätt förebygga framtida kostsamma problem för kunden.
  • att vara en del av vårat serviceteam.

Som medlem av serviceteamet ser vi det som självklart att du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflödet och administrationen både inom verkstad och reservdelar, såsom lagervård, inventering, returhantering, reklamationer och garantier.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har tekniskt gymnasium, meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. God datamognad krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

B-behörighet är ett krav, har du C-behörighet samt truckkort är det meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och har hög arbetsmoral.  

Sysselsättningsgrad: Tjänsten är på heltid/dagtid.

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2018-06-08. Ansökan gör du via www.kornboden.se/lediga-jobb. Frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Andreas Ehn på Haraldssons via 070-331 85 80 alt andreas.e@haraldssonsab.se.

Välkommen med din ansökan! 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Haraldssons Tunga Fordon söker reservdelsman