Kornboden

Hantverkare med varierande bakgrund sökes!

Beskrivning:
Är du en person som gillar att arbeta fysiskt, är händig och har förståelse för hantverk? Då kan det vara precis dig vi söker!

Vi söker nu hantverkare som kommer jobba brett inom yrket och därför ser vi att du har god kunskap och kompetens inom området. Arbetsuppgifterna kan variera stort så därför ser vi gärna att du har god kunskap kring hantverkssfären i stort och god förmåga att arbeta praktiskt. Kanske har du en bakgrund som snickare, elektriker, betongarbetare eller något helt annat hantverksyrke och känner dig öppen för en ny spännande utmaning?

Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten som hantverkare ser vi har goda kunskaper inom yrket och du tycker om att arbeta praktiskt. Du har inga problem att ta tag i nya saker och ser möjligheter framför hinder. Du har förståelse för många olika processer inom hantverksyrket och du tycker om att ta i och arbeta fysiskt.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Matilda Persson

matilda.p@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 11 september 2917 . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Hantverkare med varierande bakgrund sökes!