Kornboden

Handläggare till Statlig Myndighet i Östersund

Kornboden söker tio (10st) Kundtjänstmedarbetare heltidsuppdrag på en statlig myndighet i Östersund. Uppdragen förväntas pågå under fyra månader. Uppdraget ska påbörjas 2018-04-03


Beskrivning:
Som handläggare kommer du besvarar frågor från privatpersoner och företag. Din arbetsdag består av att möta kunder i telefon och e-post och till din hjälp använder du många IT-system samtidigt. En viktig uppgift är att bidra till att kunderna kan lösa sina betalningsproblem frivilligt. Telefonen kommer vara ditt viktigaste arbetsredskap.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

  • avslutad teoretisk gymnasieutbildning
  • under de fem (5) senaste åren haft minst tre (3) månaders arbetslivserfarenhet där huvudarbetsuppgifter varit kundkontakter, stundtals i ett högt arbetstempo.
  • god kommunikativ förmåga i både det svenska och engelska språket avseende både tal och skrift. Med god kommunikativ förmåga avses att obehindrat kunna kommunicera med alla parter inom detta uppdrag.
  • god erfarenhet av att arbeta i flera datoriserade ärendehanteringssystem samtidigt. Med god erfarenhet avses att obehindrat navigera i denna typ av system och tillgodogöra sig och förmedla information.

Som person är/har du: 

  • Positiv, serviceinriktad, kundorienterad
  • God kommunikativ förmåga
  • God samarbetsförmåga

Anställningsform:
Visstid 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Enligt schemma, Din arbetstid kommer schemaläggas mellan 07:50-18:05. Fastlön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Observera sista ansökningsdag 2018-03-31

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Gustaf Wrangbäck

063-19 43 41

gustaf.w@kornboden.se

Pontus Andersson

Kandidatansvarig

063-19 43 85

pontus.a@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Handläggare till Statlig Myndighet i Östersund