Kornboden

Hallströms Verkstäder söker en Teknisk säljare

Hallströms verkstäder är ett väletablerat familjeägt bolag grundat 1914, vars huvudsakliga inriktning är tillverkning av kanalsystem i tunnplåt för ventilation.

Hallströms Verkstäder söker nu en 
Teknisk säljare

Beskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära att du är ett stöd för våra kunder i tekniska frågor rörande luftflöden, brandklassning och materialval. Utforma offerter och kundorder på nya och befintliga produkter, där du kommer att ha ett nära samarbete med våra konstruktörer. Arbetet utgår ifrån Nälden men en del resor i arbetet kan förekomma.


Kvalifikationer:
Du bör ha ett stort intresse inom det tekniska området och enkelt kunna ta till dig ny kunskap och information. Då stor del av arbetet är mot kund kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person ska du vara affärsmässig, social, självständig, teknisk och flexibel i ditt arbete. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom ventilation.       

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Britta Kereby

Rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

britta.k@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Jämtland

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Hallströms Verkstäder söker en Teknisk säljare