Kornboden

Fujitsu söker engagerade supporttekniker i Östersund

Om Företaget
Fujitsu är ett världsledande IT services företag och vår Servicedesk supportar över 2000 kunder över hela världen och vi besvarar mer är 1.5 miljoner samtal per månad på 40 olika språk.
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1 000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.

Beskrivning
Som Supporttekniker på Fujitsu arbetar du med telefonsupporten där du hjälper till med teknikrelaterade ärenden. Du som söker brinner för support och har förmågan/intresset av att arbeta i en miljö som ständigt är under förändring och utveckling. Att du har ett tekniskt intresse med kunskap inom bland annat Windows, Office 365, Citrix och/eller AD är meriterande. Att alltid sätta kundens behov först och vara en bra lagspelare i ett sammansvetsat team, är förutsättningar för att du skall lyckas i detta arbete. Du som söker bör vara duktig att kunna vägleda kunderna pedagogiskt och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska och svenska. Förutom hög kundservice krävs det att du är nogrann i ditt arbete och kan arbeta ett högt tempo.

Kvalifikationer
Du som söker har ett genuint intresse för teknik och drivs av att hjälpa andra. Du är professionell, ansvarstagande och har en god servicekänsla. Du har erfarenhet av IT-support, service eller BackOffice funktioner.

Meriterande om du har erfarnehet av:

  • Windows operativsystem
  • Office 365
  • Office paketet
  • Citrix
  • Active Directory
  • Network

Anställningsform
Inledningsvis - Visstid

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Varierande arbetstider enligt schema
Fast lön

Övrig information:

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: support, Fujitsu, kundtjänst, teknik, IT, office365, Citrix, Windows,

Kontaktpersoner

Peter Korhonen

Konsultchef

063-19 43 30

peter.k@kornboden.se

Pontus Andersson

063-19 43 30

pontus.a@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Fujitsu söker engagerade supporttekniker i Östersund