Kornboden

Fordonsmekaniker

För kunds räkning söker Kornboden just nu Fordonsmekaniker till en större Industri i Sundsvall. Uppdraget avser ett sommarvikariat med uppstart omgående för introduktion och upplärning och varar t om 2018-08-31.

Vi söker dig som har intresset av service, reparation och underhåll. Du bör ha grundläggande gymnasiebehörighet, med Fordonsinriktning och förvärvat praktisk erfarenhet från yrket via skola, arbete eller fritid. Dina personliga kompetenser är viktiga, vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och arbetar strukturerat och självgående. Grundkrav för tjänsten är Körkort B. Svenska i tal och skrift.

Anställningsform:
Visstid
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
För övriga upplysningar och mer information om tjänsten kontakta Kornbodens Konsultchef Anna-Karin Nordin 060-789 05 02. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Fordonsmekaniker