Kornboden

Folkpool rekryterar Butikssäljare

Folkpool erbjuder ett komplett produktsortiment för etableringar av pooler och spabad och servar befintliga och nya anläggningar. Verksamheten bygger på långsiktighet och ansvarstagande med kunden i fokus. För mer information om Folkpool vänligen besök www.folkpool.se


Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba som butikssäljare av ett brett sortiment av pooler, spabad, tillbehör och reservdelar framförallt mot privatkunder.
I arbetet förekommer planering av event och kampanjer och du kommer även arbeta med lagerhållning, orderhantering och kassaansvar.

Vem är du?
Folkpool söker dig som med en positiv grundinställning på ett noggrant och strukturerat sätt utför ditt arbete. Du har ett naturligt driv, en affärsmässighet och du uppskattar utveckling och möjlighet att kunna växa i din säljroll. Du bör ha minst gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för sälj och kundvård.
Hög servicenivå och social förmåga är ett krav, likaså B-körkort.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ekonomiskt arbete, ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning.

Övrig Information
Arbetet innebär heltid/dagtid. Helgarbete ingår i schemat.
Anställningen inleds med en visstidsanställning med start omgående. Sista ansökningsdag 2018-04-12.
Sök tjänsten via denna annons eller via www.kornboden.se

Kontakt/Ansökan
Folkpool samarbetar med Kornboden Rekrytering och Bemanning vid denna rekrytering och alla frågor besvaras av Kornboden. Se nedan för kontaktuppgifter. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktpersoner

Patrik Olsson

Konsultchef / Rekryteringskonsult

0660-689605

patrik.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Umeå

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Folkpool rekryterar Butikssäljare