Kornboden

Fastighetsekonom till HSB

En av våra medarbetare kommer att gå i pension under 2019 varför vi nu söker en ny Fastighetsekonom till vårt kontor i Östersund. Som Fastighetsekonom blir din främsta uppgift att svara för ett kompetent stöd till våra kunder i ekonomiska och administrativa frågor. Arbetet omfattar bland annat budgetarbete, bokslutsarbete, finansiella frågor samt löpande ekonomisk administration. 
Du ingår i en grupp ekonomer som finns på flera platser runt om i Södra Norrland, varav tre personer sitter på vårt kontor i Östersund. Vi ser gärna att du också tar uppdrag i bostadsrättsföreningars styrelse. Du är då ett stöd i styrelsearbetet och bollplank till övriga ledamöter. Ledamoten är också en viktig länk för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande mellan HSB och bostadsrättsföreningen.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett intressant jobb i en trivsam arbetsmiljö med attraktiva personalförmåner i en värdegrundsbaserad organisation med engagerade kollegor och ledare. Vi erbjuder även den kompetensutveckling som rollen kräver. 
Vi ger dig som medarbetare stort eget ansvar och möjlighet att delta i vårt ständiga förbättringsarbete. Våra kärnvärden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan genomsyrar både arbetsklimat och företagskultur.
Din profil:
Du är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och inser vikten av nära och goda kundrelationer. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och i skrift. Du bör vara social och tycka om att möta kunder och medlemmar.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant ekonomiutbildning med redovisningsinriktning från högskola/universitet, alternativt har du andra arbetsmässiga erfarenheter som kan anses likvärdiga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete och därmed är du självgående inom området. Har du tidigare branscherfarenhet är det ett plus. Du känner dig trygg med löpande bokföring med självständiga bokslut. Erfarenhet från självständigt ekonomiarbete i mindre företag är meriterande.
Körkort är ett krav. Resor i tjänsten kan förekomma.

Info om rekryteringsprocessen:
Rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och du gör din ansökan genom att registrera CV och personligt brev via Kornbodens hemsida: 
www.kornboden.se
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Vi vill att alla samtal och mail med frågor om tjänsten går till Kornbodens rekryterare.

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid.

Om HSB:
HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSBs uppdrag är att tillsammans med medlemmarna skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation har HSB ständigt fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Vår verksamhet, som är en kombination av medlemsverksamhet, förvaltningstjänster och nyproduktion, ska också genomsyras av ansvarstagande, både för våra boende och samhället i stort. Vår federativa struktur skapar en gemensam grund som skapar goda förutsättningar för att HSB ska kunna möta medlemmarnas behov både i dag och i framtiden.
Rekryteringsprocessens huvuddrag:

Ansökningsperiod
Första urval med intervju på Kornboden
Sammanställning och urval
Intervju med HSB
Referenstagning
Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Fastighetsekonom till HSB