Kornboden

Event- och Hospitalitychef till Fjällräven center

MODO Hockey äger och driver Fjällräven Center via det helägda dotterbolaget Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB. I Fjällräven Center kan utöver elithockey även större evenemang arrangeras i form av konserter, mässor, festmiddagar, konferenser, teambuildings och kick-offer. Med våra varierade ytor och lokaler kan vi erbjuda ett brett spektra av lösningar på det evenemang.
Vi söker nu en Event- och Hospitalitychef som brinner för att vara en del av att utveckla verksamheten i vår arena.
Rollen som Event- och Hospitalitychef innebär att vara huvudansvarig för event-, restaurang-, kök-, bar-, kiosk- och konferensverksamheten i arenan. Det innebär också att du är vårt ansikte utåt när det gäller att marknadsföra arenan mot våra kunder och du driver utvecklingen av koncept, event, kundservice och kvalitet för samtliga evenemang som genomförs i arenan. Rollen innefattar budget- och resultatansvar samt personalansvar för 10 fast anställda samt flertalet timanställda. En viktig del av arbetet är att ha ett nära samarbete med de övriga avdelningarna Sport, Marknad, Försäljning, Ekonomi och Arenadrift. Som Event -och Hospitalitychef ingår du i MODO Hockeys ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vem är du? 

Evenemangsarenan söker dig som brinner för utveckling, är utåtriktad och ser affärsmöjligheter. Du har ett högt kundfokus, är lösningsorienterad och förstår vikten av god service och gästvänlighet. Som en del i ledningsgruppen har du även förmågan att se och förstå hur strategiska beslut påverkar verksamheten på lång sikt. Du trivs i kontakten med människor och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är trygg i dig själv och bygger ditt ledarskap på tydlighet och delaktighet.

Kvalifikationer

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattningar inom områden som evenemang, arena, hotell, konferens, restaurang eller liknande. Du har erfarenhet från produkt- och konceptutveckling samt att driva evenemang från start till mål. Du ska ha en god strategisk förmåga samt erfarenhet från ledningsarbete. Du är van att arbeta i affärssystem och förstår vikten av uppföljning via nyckeltal. Utbildning inom hospitality, konferens, kundservice, hotell, turism eller liknande är meriterande.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning 

Arbetstid och lön

Dagtid men oregelbunden arbetstid förekommer

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök i form av cv och personligt brev redan idag, sista ansökningsdag är 2019-03-05. Du söker tjänsten via www.onepartnergroup.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Johan Widebro VD på Modo Hockey 070-617 98 24. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Malin Vedman på OnepartnerGroup 0660-689 602. 
Ser fram emot din ansökan! 

Om OnePartnerGroup 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Läs mer på 
www.onepartnergroup.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Event- och Hospitalitychef till Fjällräven center