Kornboden

Erfarna elektronikmontörer till Örnsköldsvik

Vår kund är ett välmående företag som har sin produktion i Örnsköldsvik. Företaget är en stor aktör på marknaden och värdesätter kvalité, noggrannhet och tillförlitlighet högt. Kunden har nu en stor orderingång och nu söker vi på Kornboden flera elektronikmontörer för att förstärka deras produktion. 

 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom elektronik och mekanik eller liknande är nödvändigt för att kunna göra ett gott arbete. 

 

Din profil
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av elektronik och mekanik. Du är fingerfärdig och gillar att arbeta med små komponenter. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning och gillar att lösa problem. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Gymnasieutbildning med inriktning elektronik samt löd certifikat 5115 och 5117 är meriterande.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Skiftgång/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-11-18. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carola Johansson

Konsultchef

0660-689 601

carola.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Erfarna elektronikmontörer till Örnsköldsvik