Kornboden

Elmontörer till Örnsköldsvik

Är du nyexaminerad inom el och letar nytt jobb? Då kan det här vara något för dig. Just nu söker vi el-utbildade montörer till vår kund i Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom el är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete.

 

Din profil
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom el, installation och/eller automation. Vana att läsa ritningar och sedan montera efter dessa är ett plus.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av montering. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-11-23. Vid frågor kan du kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan.

Kontaktpersoner

Carola Johansson

Konsultchef

0660-689 601

carola.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Örnsköldsvik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Elmontörer till Örnsköldsvik