Kornboden

Elektronikmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Beskrivning:
Nu söker vi på Kornboden en/flera montörer för uppdrag hos kund i Örnsköldsvik. Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom elektronik eller liknande är bra för att kunna göra ett gott arbete. Vår kund är ett välmående företag som har sin produktion i Örnsköldsvik. Företaget är en mindre aktör på marknaden och värdesätter kvalité, noggrannhet och tillförlitlighet högt.

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av montering. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning och gillar att lösa problem. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Gymnasieutbildning gärna med inriktning elektronik samt löd certifikat 5115 är meriterande.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-08-13. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: Montering, montage, el, elektronikmontör, ritningsläsning, löd certifikat, automation, elektronik

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Elektronikmontör till vår kund i Örnsköldsvik