Kornboden

Ekonomstuderande sökes för Sommarjobb hos Almi Företagspartner AB

Beskrivning: 
För ett konsultuppdrag under sommarperioden (juni – augusti) hos Almi Företagspartner AB i Östersund, Låneadministrationen söker vi nu en vaken och pålitlig person. Jobbet innebär framför allt rådgivning och service till kunder (både externa och interna), per telefon och mail. Även administrativa sysslor såsom registrering i våra IT-system och posthantering sker dagligen. Uppdraget kommer att ge dig en bra erfarenhet inför din fortsatta yrkeskarriär!

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som läser ekonomiprogrammet, helst vid Mittuniversitetet i Östersund. Det är bra om du har tidigare arbetserfarenhet med goda vitsord från t ex telefonbanken eller annan kundtjänst på telefon. Har du erfarenhet av att arbeta i bank är det ett plus. Eftersom vi också gärna ser att du skulle kunna återkomma till oss motsvarande period sommaren 2020 är det idealiska att du efter sommaren har ett års studier kvar innan examen.
Som person är du:

tjänstvillig och pålitlig
ambitiös
social och utåtriktad
lättlärd

Anställningsform/Tider: 
Du kommer att vara visstidsanställd av Kornboden/OnePartnerGroup och tjänstgöra hos Almi.
Arbetstidsplanering sker fortlöpande tillsammans med Almi.
Timlön.

Övrig information:

Urvalet till uppdraget kommer att ske löpande varför du bör söka redan idag.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se
 
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning/OnePartnerGroup jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Ekonomstuderande sökes för Sommarjobb hos Almi Företagspartner AB