Kornboden

Ekonomiassistent på deltid

OnePartnerGroup i Örnsköldsvik söker ekonomiassistent på deltid för kunds räkning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du hantera varierande uppgifter vilket kräver flexibilitet och struktur i ditt arbetssätt. Du kommer att genomföra allmänt förekommande administrativa uppgifter inom området ekonomi såsom fakturering, ekonomiska uppföljningar m.m. Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbete och har goda kunskaper inom Office paketet.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker:

Har ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av ekonomiarbete
Är noggrann och ordningsam
Trivs med varierande arbetsuppgifter

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du har lätt att samarbeta med andra, är strukturerad, utåtriktad och positiv. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. 

Anställningsomfattning

Deltid, ca 8h/vecka

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Läs mer på 
www.onepartnergroup.se

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Ann Nordgren, 0660-689 604, ann.nordgren@onepartnergroup.se.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Ekonomiassistent på deltid