Kornboden

Controller sökes för uppdrag i Åre

Vi söker just nu en Controller/Ekonom för uppdrag hos kund med placering i Järpen. Uppdraget förväntas pågå i sex månader då du kommer jobba som konsult via Kornboden och därefter finns det stora möjligheter till anställning hos kund.

 

 

Beskrivning:

Som Controller/Ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för ekonomistyrning på ett kontor. Det innebär ett nära samarbete med kontorschefen för att samordna och utveckla gemensamma effektiva modeller och rutiner för verksamheten. Du blir placerad på ekonomiavdelningen och är direkt underställd ekonomichefen.

 

I uppdraget ingår bland annat löpande arbete med bokslut, analys, budgetering, projekt- och investeringsuppföljning samt kalkylering, timprissättning och analyser för att rådgiva och ställa krav på verksamheterna.

 

Du kommer bland annat ansvara för:

  • En god kostnadsmedvetenhet samt effektiva ekonomirutiner och processer.
  • Att ta fram och lämna löpande rapporter om den ekonomiska statusen internt inom kontoret samt ta fram relevanta underlag till chefer.
  • Att analysera det nuvarande ekonomiska läget samtidigt som du analyserar tidigare ekonomisk ställning och förutser den framtida.
  • Att genom ständig kontroll och med förslag på förbättring samt åtgärder, se till att kontorets ekonomi utvecklas i rätt riktning.

 

 

Kvalifikationer:

Du som söker har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 1-3 års erfarenhet av arbete som controller. Som person är du strukturerad, har en god analytisk förmåga och förväntas kunna arbeta självständigt men även ha en god samarbetsförmåga. Vidare ska du också kunna förstå och se helheten men samtidigt tycka det är viktigt med detaljer. Rollen innebär många interna kontakter vilket ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och skrift. Du bör också ha en god pedagogisk förmåga och kan förmedla ett ekonomiskt budskap.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

 

 

Anställningsform:

Visstid

 

Sysselsättningsgrad:

Heltid

 

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön

 

 

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.

 

 

Kontaktpersoner

Christoffer Sjöstedt

VD

063-19 43 87

christoffer.s@kornboden.se 

 

Stina Savehed

Konsultchef

063-19 43 42

stina.s@kornboden.se

 

Lisa Forslund

Rekryteringsassistent

063-19 43 49

lisa.f@kornboden.se

 

 

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Åre

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Controller sökes för uppdrag i Åre