Kornboden

CAD/CAM-beredare sökes till Macromould Modell & Form AB

Företaget Macromould Modell & Form AB söker nu en kunnig CAD/CAM-beredare! Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Macromould och målet är att tjänsten ska tillsättas snarast. 

Om företaget: 
Macromould Modell & Form AB jobbar inom ett brett spektrum av modell- och formtillverkning med kunder inom olika branscher såsom bilar, båtar, racing, lastbilar, stålgjutgods, betong och geologiska modeller. Företager är i en spännande tillväxtfas och behöver av den anledningen nu finna en erfaren CAD/CAM-bererdare. Många utav företagets kunder är ledande aktörer inom sitt område, vilket innebär att tjänsten kommer innebära arbete med många intressanta uppdrag där kreativitet, förståelse för kundens marknad, teknisk kompetens och framåtanda efterfrågas.


I tjänsten som CAD/CAM-beredare kommer du utgå från ritningsunderlag från kunder för att ta fram lösningar och bereda program som sedan bearbetas i företagets maskinpark. Företagets främsta tillverkningsform är 5-axlig fräsning och förtaget har unika förutsättningar för storskalig modelltillverkning i och med möjligheten att skapa modeller upp till 25 x 6,5 x 2,5 meter. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida: https://macromould.se/

Kvalifikationer:

  • Du ska ha erfarenhet av CAM-beredning, specifikt 5-axligt är meriterande.
  • Vi ser gärna att du jobbat med CNC-fräsning, och då specifikt 5-axligt.
  • Erfarenhet av direktkontakt med kund är meriterande.
  • Erfarenhet av Tebis eller Delcam Powermill är meriterande.

Personlighet:

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla företaget vidare, vilket innebär att du är en kreativ person som bidrar med din tekniska kompetens och initiativtagande. I rollen kommer du även ha mycket kontakt med representanter från kunder för att säkerställa hundraprocentig leverans, så vi söker efter någon med drivkraften att möta kunders högt ställda krav på service och kvalitet.

Macromould erbjuder en stimulerande roll med fokus på såväl högklassig innovation, samarbeten med de främsta företagen i sina branscher samt en arbetsplats med hög kompetens och lång erfarenhet av tillverkning inom kompositbranschen.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, månadslön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktperson

Anton Öhrn
anton.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb CAD/CAM-beredare sökes till Macromould Modell & Form AB