Kornboden

c-chaufförer postnord

C-chaufförer till heltidstjänster!

 

Beskrivning:
Nu söker vi chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdragen är på heltid och kommer påbörjas så snart som möjligt.

Arbetsdagarna innebär att kommer följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo! Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och om du är van vid fysiskt arbetet, då tjänsten innehåller en del tunga lyft.

Kvalifikationer:
Det är ett krav att du har körkort med rätt behörighet, YKB och förarkort. I tjänsten kommer du dagligen möta kunder så det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunderna. Du ska också ha en utbildning på minst gymnasienivå.

Vi söker dig som har en positiv attityd, är duktig på att bemöta olika typer av människor och är engagerad i ditt jobb. Datorvana/tekniskt intresse är ett plus då du kommer jobba med handdator.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Niclas Haglund

konsultchef

0721429543

niclas.h@kornboden.se  

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb c-chaufförer postnord