Kornboden

Biträdande Kontorschef till LRF Konsult i Örnsköldsvik

Vill du arbeta nära människor som brinner för sina verksamheter? Har du ett engagemang och en passion för att ge småföretagare rådgivning och utveckla deras affärer? LRF Konsult i Örnsköldsvik söker nu en Biträdande Kontorschef som brinner för tillväxt och digitalisering. De erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

LRF Konsult i Örnsköldsvik har ett kontor med 4 st anställda i dag. Målet i Ö-vik är likt LRF Konsults övergripande mål att expandera och bli fler. Som biträdande kontorschef kommer du att delta i ledningsgrupp tillsammans med övriga kontorschefer och biträdande kontorschefer. I Ö-vik finns många kunder och en stor spridning från enkilda firmor till ägarledda företag. Kontoret har ett nära samarbete med LRF Konsult i Umeå.  

LRF Konsult blev för tredje året i rad utnämnd till ett av Sveriges sex bästa arbetsgivare!

Beskrivning:
I rollen som Biträdande Kontorschef ansvarar du, tillsammans med kontorschefen, för den dagliga verksamheten på kontoret i Örnsköldsvik. Du kommer att ansvara för budget och tillväxt samt resultatansvar för gruppen där du leder och följer upp resultat för dina medarbetare. I din roll fördelar och tillsätter du rätt resurser i uppdragen, utvecklar och följer upp kvalité i kundmötet samt följer upp NPS med kunder och ansvarig medarbetare. Tillsammans med kontorschefen för kontoret kommer du att leda, fördela och följa upp kundförfrågningar och uppdrag för att optimera leverans. Du kommer även att ha ett eget kundansvar med kunduppdrag dvs ger rådgivning till våra kunder. 

Du kommer att ha personalansvar för den egna gruppen. Du coachar och utvecklar medarbetarna i deras dagliga arbete och ansvarar för att arbetsfördela, handleda, tidrapportera, bemanna och kompetensutveckla respektive medarbetare. Det är naturligt för dig att effektivisera arbetssätt, förbättra systemanvändning, digitalisera arbetssätt etc enligt företagets utvecklade rutiner och processer.

Du arbetar för att skapa ett positivt kontorsklimat, en god arbetsmiljö och säkerställer en god kommunikation och informationsflöde inom gruppen.

Kvalifikationer:
I grunden har du en akademisk ekonomutbildning samt några års erfarenhet av arbete med redovisning, gärna från en rådgivande roll. Är du dessutom auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Vi tror att du har arbetat i en likande roll tidigare då det är viktigt att du har goda ledaregenskaper. Det är en fördel om du har tidigare verksamhetsledande ansvar.

Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ, brinner för tillväxt och har en god förmåga att skapa nya kontakter. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv där du får saker att hända.

Du efterlever våra värderingar som är engagemang som syns och känns, kundvärde som gör skillnad för kunden och affärsmässighet i arbetet, såväl till medarbetare, samarbetspartners som våra kunder.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Vill du vara med och växa med LRF Konsult i Örnsköldsvik? Ansök redan idag, dock senast 2018-03-01  kornboden.seI din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan.

Läs gärna mer om LRF Konsult på www.lrfkonsult.se. 

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter: 

Unionen Pär Wiklund tel: 063-15 71 21

SACO Maria Bellskog tel: 060-67 88 03
 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: LRF konsult, kontorschef, ekonomi, rådgivning, biträdande kontorschef, ledningsgrupp, redovisningskonsult, redovisning.  

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Biträdande Kontorschef till LRF Konsult i Örnsköldsvik