Kornboden

Bisnode söker företagssäljare till inside sales

Bisnode finns idag på 17 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2600 anställda. I Östersund sitter det ca 30 medarbetare.

Bisnode växer och söker ytterligare 3 företagssäljare till deras avdelning i Östersund.

Beskrivning av tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter blir att via telefon knyta till sig nya kunder och på detta sätt bygga upp din egen kundstock som du förvaltar. Till hands har du ett brett produktutbud av kreditprodukter som hjälper företagarna att minimera sina kreditförluster.

Hos oss kommer man till fräscha lokaler mitt i stan. För att lyckas har du till din hjälp ett inarbetat och färdigt koncept tillsammans med drivna chefer som utbildar och coachar löpande.

För att lyckas med tjänsten ser vi att du har följande:

  • Envis som aldrig vill ge upp.
  • Tävlingsmänniska med en vilja att lyckas och därigenom påverka din lön
  • Vinnarskalle med ett naturligt driv.
  • Långsiktig i sitt tänk.
  • Kreativt tankesätt

Anställningsform

Tillsvidareanställning (Provanställning 6 månader)

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, grundlön samt möjligheter till höga provisioner.

Övrig information

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se. Sök senast 14 december.


I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

 

Kontaktpersoner

Peter Korhonen

Konsultchef

peter.k@kornboden.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Bisnode söker företagssäljare till inside sales