Kornboden

Bil- och lastbilsmekaniker sökes till Örebro!

Å kunds vägnar söker vi nu personer som är intresserade av tjänster som som fordonsmekaniker - med inriktning bil och/eller lastbil. Tjänsterna är på heltid hos ett tryggt och väletablerat företag som huserar i nybyggda lokaler, med otroligt bra förutsättningar för anställda att genomföra ett gediget arbete. Tjänsterna är direktrekryteringar där Kornboden har hand om hela rekryteringsprocessen, men anställningen sker direkt hos kund.

Vi ser gärna att den som söker har utbildning inom området och/eller att du har erfarenhet av att meka, reperera och serva fordon - erövrad antingen genom utövande av fritidsintresse eller genom arbetslivserfarenhet. 

Beskrivning:
Som mekaniker kommer du att arbeta i kundens verkstad och vissa fall ute hos kunder. I jobbet ingår sedvanliga fordonsmekanikerssysslor, vilket innebär ett varierande jobb med allt ifrån enklare service, underhåll, felsökningar på fordon och akuta reparationer till mer avancerat jobb. Som mekaniker hos vår kund kommer du ha ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar - och för rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter!

Kvalifikationer & meriterande bakgrund:
Framförallt ser vi att du som söker har spenderat många timmar i garaget med att skruva/meka fordon, antingen genom tidigare anställningar eller i form av fritidsintresse. Det är även meriterande om du har fullföljt utbildning inom området för fordon och/eller mekaniker. 
Personlighetsmässigt söker vi dig som är en tekniskt kunnig problemlösare. Självklart gillar du utmaningar, är självgående och gillar att jobba tillsammans med andra. Du bör behärska svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Anställningsform:
Tilllsvidareanställing alternativt provanställning. 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: bilmekaniker, mekaniker, service, underhåll, reparationer, felsökning, lastbil, lastbilsmekaniker

Kontaktpersoner

Anton Öhrn

anton.o@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Bil- och lastbilsmekaniker sökes till Örebro!