Kornboden

Assemblin söker administratör

Assemblin är ett ungt bolag med höga ambitioner men med lång historia och stor erfarenhet. Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för främst el, värme, sanitet, ventilation och automation i stora och små projekt. Vår vision är att bli det ledande nordiska installations- och serviceföretaget och våra kunders förstahandsval genom att leverera de mest effektiva lösningarna utformade av branschens bästa medarbetare. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.assemblin.com

 

Vill du bli en av oss? Vi söker nu en administratör med placeringsort i Luleå.

 

Beskrivning: Du kommer att genomföra allmänt förekommande administrativa uppgifter inom b.la området ekonomi såsom fakturering, ekonomiska uppföljningar m.m. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och har goda kunskaper inom Office paketet.

 

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du har lätt att samarbeta med andra, är strukturerad, utåtriktad och positiv. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. 

 

Anställningsform: Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning.

 

Sysselsättningsgrad: Deltid 50 %

Arbetstid och lön: Dagtid/ Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2018-05-16. För mer information kan du kontakta Carola Johansson, se kontaktuppgifter nedan.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Carola Johansson

Konsultchef

0660-689 601

carola.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Luleå

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Assemblin söker administratör