Kornboden

Arctan söker Samhällsbyggnadsingenjör

Arctan Infrakonsulter är ett teknikkonsultföretag med lång och bred erfarenhet inom samhällsbyggnadssektorn, vi arbetar med planering, utredning, projektering, byggledning samt mätningsteknik/kartering. Vi samarbetar i nätverk med ett flertal företag i närstående teknikområden, vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett brett och kvalificerat utbud av tjänster inom samhällsbyggnadssektorn. Våra kunder är i huvudsak Trafikverket och andra statliga myndigheter, kommuner, energibolag, entreprenörer samt privata investerare och exploatörer. Vi har Mellannorrland som vårt huvudsakliga arbetsområde, men utför även uppdrag i övriga delar av Sverige. Sedan starten 2007 har vi fått ett mycket stort förtroende från våra beställare med ett antal större uppdrag samt tecknat ett flertal ramavtal med både statliga/kommunala samt privata beställare. Läs mer: http://www.arctan.se

Arctan Infrakonsulter upplever en ökad efterfrågan från beställarna och behöver nu förstärka organisationen med en erfaren Samhällsbyggnadsingenjör/Projektör. 

Beskrivning: 
I rollen som Samhällsbyggnadsingenjör/Projektör kommer du framför allt att arbeta som projekterande konsult inom mark, väg och VA i Arctans olika kunduppdrag. Företaget är lokaliserat i nya fräscha lokaler i Östersund. Organisationen är "platt" vilket garanterar att du som medarbetare kan känna dig delaktig och att det finns en närhet till beslutsfattandet. I företaget finns en positiv syn på vidareutbildning och yrkesmässig utveckling.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har längre erfarenhet av projektering inom vårt arbetsområde. Givetvis har du en relevant ingenjörsutbildning alternativt har du har förvärvade erfarenheter/kunskaper från arbete som entreprenör inom mark och anläggning. Rollen handlar framför allt om ett "brinnande" intresse för vårt arbetsfält och av att du kännetecknas/drivs av nyfikenhet, vetgirighet och engagemang.

Du kännetecknas dessutom av att:

• du är en god kommunikatör
• du har lätt för att samarbeta med andra
• du är strukturerad/organiserad

Vi förutsätter att du har god generell datorvana och att du har erfarenhet av arbete i CAD-miljö, med någon branchapplikation.

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid.

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:


Vi samarbetar med Kornboden i denna rekrytering. 
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se 
Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du kommer in med din ansökan snarast möjligt.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.

Sökord: samhällsbyggnad, infrastruktur, projektering, teknikkonsult, byggledning, mätteknik, kartering

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

Christoffer Sjöstedt

VD

063-19 43 30 (vxl)

christoffer.s@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 12 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Arctan söker Samhällsbyggnadsingenjör