Kornboden

Arctan söker Landskapsarkitekt

Arctan Infrakonsulter är ett teknikkonsultföretag med lång och bred erfarenhet inom samhällsbyggnadssektorn, vi arbetar med planering, utredning, projektering, byggledning samt mätningsteknik/kartering. Vi samarbetar i nätverk med ett flertal företag i närstående teknikområden, vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett brett och kvalificerat utbud av tjänster inom samhällsbyggnadssektorn. Våra kunder är i huvudsak Trafikverket och andra statliga myndigheter, kommuner, energibolag, entreprenörer samt privata investerare och exploatörer. Vi har Mellannorrland som vårt huvudsakliga arbetsområde, men utför även uppdrag i övriga delar av Sverige. Sedan starten 2007 har vi fått ett mycket stort förtroende från våra beställare med ett antal större uppdrag samt tecknat ett flertal ramavtal med både statliga/kommunala samt privata beställare. Läs mer: http://www.arctan.se

Arctan Infrakonsulter upplever en ökad efterfrågan från beställarna och behöver nu förstärka organisationen med en Landskapsarkitekt.

Beskrivning:
Arctan söker nu en Landskapsarkitekt och erbjuder stora möjligheter till flexibilitet i arbetsuppgifterna och frihet under ansvar. Du kommer ges möjlighet att jobba med många nya spännande projekt över hela Sverige. Vi söker dig som är van att driva och ansvara för uppdrag inom rollen som Landskapsarkitekt. Som Landskapsarkitekt kommer du arbeta med tidiga utredningar och vara delaktig i framtagandet av detaljplaner. Du kommer också arbeta med detaljprojektering av utemiljöer i alla storlekar från mindre privata projekt till stora offentliga miljöer. T.ex. så har Arctan flera spännande projekt i Åre inför VM.

Du kommer arbeta nära dina kollegor på Arctan och tillsammas stöttar ni varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har en utbildning och examen inom landskapsarkitektur på högskolenivå. Alternativt har du förvärvade kunskaper som kan prövas likvärdiga. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för gestaltning och samhällsplanering i olika skeden. Du behärskar både svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift.

Du kännetecknas dessutom av att:

  • social och initiativtagande
  • engagerad och affärsmässig
  • flexibel och duktig på att samarbeta
  • du kan arbeta självständigt och driva projekten framåt

 Vi förutsätter att du har god generell datorvana och att du har erfarenhet av arbete i CAD-miljö, med någon branchapplikation.

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid.

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:


Vi samarbetar med Kornboden i denna rekrytering. 
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se 
Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du kommer in med din ansökan snarast möjligt.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.

Sökord: landskapsarkitekt, landskapsdesign, planering, projektering, utredningar

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

Christoffer Sjöstedt

VD

063-19 43 30 (vxl)

christoffer.s@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Östersund


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Arctan söker Landskapsarkitekt