Kornboden

Är du LRF Konsults nästa rådgivare i Umeå?

Är du en social och framåt redovisningskonsult som brinner för att ge företagare rådgivning? Vill du påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till kontoret i Umeå söker vi nu en redovisningskonsult som ska förstärka rådgivningsteamet. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. LRF Konsult är för tredje året i rad utsett till en av Sveriges sex bästa arbetsgivare. 

Med våra 26 anställda är Umeåkontoret ett av de större inom LRF Konsult. Förutom tjänsteområde ekonomi finns juridik, fastighetsförmedling och affärsrådgivning. Detta gör att du lätt kan koppla in annan kompetens om behovet finns hos kunden. Som redovisningskonsult i rådgivningsteamet kommer du att ha kundansvar för ett antal företag där fokus ligger på rådgivning och bokslut.

Beskrivning:

Vi söker en redovisningskonsult som kommer att jobba med proaktiv rådgivning till alla företagsformer men framför allt till ägarledda aktiebolag. Du kommer förutom redovisnings- och bokslutsarbete att bistå kunderna med skatte- och företagsekonomisk rådgivning där du coachar dem i att driva och utveckla sina verksamheter. Rollen innebär även att arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig del i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år som redovisningskonsult och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring LRF Konsults nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya tekniska lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Vill du förstärka LRF Konsult i Umeå? Ansök redan idag, dock senast 2018-03-01  kornboden.se. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan.

Läs mer om LRF Konsult på www-lrfkonsult.se.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter: 

Unionen Pär Wiklund tel: 063-15 71 21

SACO Maria Bellskog tel: 060-67 88 03


I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: rådgivning, LRF konsult, ägarledda företag, aktiebolag, redovisningskonsult, ekonom, revison, bokslut, rådgivningteam.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Umeå

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Är du LRF Konsults nästa rådgivare i Umeå?