Kornboden

Affärsinriktad VD för digital transportutveckling

Taxi Drakstaden AB i Sundsvall samarbetar med tjugo transportörer, ett sjuttiotal chaufförer och cirka femtio fordon för affärs-, privat-, skol- och sjukresor. Vi profilerar oss som det enda lokalt ägda taxibolaget och därmed det självklara alternativet. Med personligt engagemang löser vi kundernas behov av transport på ett miljö- och kostnadseffektivt sätt. Taxi Drakstaden är också en del av nätverket Svea Taxi Allians som består av mer än hundra taxibolag i hela Sverige – allt för en trygg resa för kunden i hela landet.

Vi söker en affärsinriktad VD med erfarenhet av att kunna leda den fortsatta utvecklingen av vårt digitala transportkoncept.

VD rollen;
Som VD i Taxi Drakstaden kommer du i samarbete med styrelsen sätta mål, strategi och handlingsplan för att kort- och långsiktigt utveckla verksamheten. Stort fokus ligger på affärsutveckling av digital transportlogistik, marknadsföring och säljinriktade aktiviteter.

VD rollens löpande arbetsuppgifter och ansvarsområden är att utveckla och förvalta kund- och leverantörsavtal, samarbeta med bokningsväxeln förutom anslutna transportörer och chaufförer, hantera administration & ekonomi samt knyta samman det fortsatta samarbetet inom Taxi Drakstaden och utveckla varumärket. Genom ett tydligt och entusiasmerande ledarskap skapar du engagemang, delaktighet och samhörighet i vår verksamhet.

Kompetenskrav;
För tjänsten lämplig utbildning med ekonomisk inriktning. Dokumenterad erfarenhet av ledarskap och försäljningsarbete. Du är van vid att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Erfarenhet av att självständigt driva projekt från start till mål. God kommunikativ förmåga samt svenska i tal och skrift. Dina personliga kompetenser visar på ett strukturerat arbetssätt och stort driv. Vi ser att du har en positiv grundinställning, är professionell och prestigelös och van vid egna initiativ.

Tjänsten är placerad på Taxi Drakstadens kontor i Sundsvall och kommer att tillsättas så snart alla parter är överens. 

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. 
Ansök senast 2018-03-21 på Kornbodens hemsida 
www.kornboden.se. Urvalsprocessen sker löpande, så ansök redan idag! Vid övriga frågor om tjänsten, Välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringskonsult Anna-Karin Nordin 060-789 05 02

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 mars . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Affärsinriktad VD för digital transportutveckling