Kornboden

Affärsassistent till Gällö Timber AB

Kornboden söker en Affärsassistent till Gällö Timber AB för sommaren 2018

Gällö Timber – Jämtlands största sågverk med en produktion på 330 000 m3 sågade trävaror. Gällö Timber är ett dotterföretag till SCA Timber och Persson Invest. Företaget bedriver sågverk och förädling av trävaror vid anläggningen i Gällö. I verksamheten ingår dotterföretaget Gällö Skog som råvaruanskaffnings bolag.

Beskrivning:
Som affärsassistent är du kontaktperson mot Gällö Timbers kunder. Du arbetar med hela den administrativa försäljningskedjan från kundprognos till order, leverans och fakturering. I samarbete med säljarna och produktionsplanerarna tar du som affärsassistent ett stort ansvar för att Gällö Timber möter upp kundens leverans behov samt maximerar kundnöjdheten.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande och har ett intresse för marknadsfrågor. Arbetet ställer stora krav på serviceanda och noggrannhet. Erfarenhet av kundrelationer, självständigt arbete och säljadministration är meriterande. Du är positiv, engagerad och har lätt för att samverka med andra.

Gällö Timber arbetar i en internationell affärsmiljö och söker dig som har goda språkkunskaper, framförallt i engelska. Meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet SAP.
 

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Uppdraget ska tillsättas omgående och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

 

 

Kontaktpersoner

Britta Kereby

Konsultchef

063-19 43 30 (vxl)

britta.k@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Bräcke

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Affärsassistent till Gällö Timber AB