Kornboden

Administratörer sökes till vår kund i Örnsköldsvik!

Beskrivning:
Nu söker vi administratörer till en av våra kunder i centrala Örnsköldsvik! Vi söker både dig med tidigare erfarenheter av administration men även du som söker nya utmaningar och en ny inriktning på din karriär. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering samt allmän administration.

 

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har en relevant gymnasieutbildning och är en van datoranvändare som behärskar hela Office-paketet. Utbildning inom service och administration är meriterande samt om du har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och inte är rädd för att ta för dig. Du är social, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare gillar du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du trivs i miljöer med ständig interaktion med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Visstid.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-02-24. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 Sökord: Administration, administratör, ärendehantering, kundtjänst, service, kundservice, ekonomi, Office

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Administratörer sökes till vår kund i Örnsköldsvik!