Kornboden

Administratörer för omgående behov!

Beskrivning:
Nu söker vi flera administratörer till vår kund i centrala Örnsköldsvik! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering samt allmän administration. Vi söker både dig med tidigare erfarenheter av administration men även du som söker nya utmaningar och en ny inriktning på din karriär.

 

Kvalifikationer:
Du som söker har en relevant gymnasieutbildning och är en van datoranvändare som behärskar hela Office-paketet. Har du erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och/eller utbildning inom service och administration är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi söker dig som är social, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta med service och är inte rädd för att ta för dig. Vidare trivs du i miljöer med ständig interaktion med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Visstid.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-07-11. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 Sökord: Administration, administratör, ärendehantering, kundtjänst, service, kundservice, ekonomi, Office

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 juli . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Administratörer för omgående behov!