Kornboden

Administratör med icke-läkarhandstil sökes!

Till kund i södra länet söker Kornboden nu en ödmjuk person som gillar att jobba administrativt i industri/lagermiljö. 

Företaget som söker arbetskraft jobbar med känslig information, vilket ställer stora krav på noggrannhet och att man följer rådande riktlinjer/arbetsbeskrivningar för att undvika fel.

Tjänsten kommer huvudsakligen innebära stillasittande arbete med stort fokus på adminstrativa arbetsuppgifter såsom att registrera data i system & organisera dokument. Uppdraget kommer pågå till 18/6.

Tjänsten ska tillsättas omgående och arbetstiderna är 7-16.

Till kundens verksamhet är kommunikationsmöjligheter något begränsade, vilket innebär att körkort och egen bil i pricnip är ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen.

Kvalifikationer: 
För att klara av tjänsten bör du vara väldigt trygg i att dokumentera uppgifter, såväl genom användande av tangentbord som med penna. Som nämnts ovan ställs det stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, men även lyhördhet och att man respekterar jobbet. 


Anställningsform: 
Visstid

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Fast lön

Övrig information: 
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!


I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: Arkivoperatör, Administratör, Administrativ assistent, Truckförare.

Kontaktpersoner

Anton Öhrn

019-6890135

anton.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Kumla

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Administratör med icke-läkarhandstil sökes!